I den femte delen av den spanska fotbollsligan vann de regeringsmästare Real Madrid 5: 0 seger över Sevilla. Framför de 70 000 ojämna fansen i Bernabeu-stadion höll Ronaldo upp den 2017 europeiska Golden Globe-trofén som han just vunnit och visades runt stadion. Ronaldo lägger sedan sin femte guldbolltrofé med fyra andra Golden Globes, superstjärnan med fem gyllene troféer och fyra andra Golden Globes från respektive år 2008, 2013, 2014 och 2016 år.Billiga fotbollströjor barn är historiens vittne.

Spelet Zizou 442 bildandet av de mycket höga oddsna denna säsong, Ascencio och baskiska respektive bevakning av höger och vänster två vägar, Magic Flute och korset detta par av den bästa partnern visade sig också, Ronaldo och Benzema är toppen i fronten. Men det första målet för Real Madrid blev Nacho, öppningen bara två minuter efter att ett hörn av Real Madrid orsakade motståndaren i kaosområdet, utnyttjar Nacho möjligheten att knyta framför dörren. Bakgården verkade alltid ha haft en passion för Sevilla, och förra säsongen hade han också gjort sin motståndares mål med en bra frispark och Sevilla blev första laget som Nacho i två krig. Herr Nacho gjorde de två närmaste målen efter att ha gjort ett mål.Real Madrid barnkläder gratulerar Ronaldo för att vinna Golden Globes.

Varje gång Ronaldo får ett mål verkar det bryta några av hans dagliga journaler. För att förlita sig på målen i detta spel har Ronaldo inte bara brutit det spanska målet, poängen i 2017 har nått 50, i dagens fotboll kan bara Levin, Cavani, Messi och Kane jämföras, men det är skrämmande att detta är hans sjunde på varandra följande naturår för att uppnå denna prestation. Ronaldo gjorde 622 mål i sin karriär, överträffade den legendariska Eusebio som den mest framgångsrika spelaren i portugisisk historia, och segern i hans personliga klubbkarriär i nummer 500. Fotbollströja med eget namn barn, galloping fotbollsstadion.