I den 15: e omgången av den engelska Premier League slog Manchester United 3-1 på Arsenal. Men Pogbas röda kort skickades ut för ett farligt steg, vilket också ledde till fransmannens frånvaro från nästa omgång av Manchester derby! Innan matchen mot Arsenal, sade Pogba i en intervju med fotbollssektionen: "Jag hoppas att Manchester City idag kommer att minska, jag hoppas verkligen det. Jag vet att det inte är bra, men jag hoppas fortfarande att några av deras väldigt viktiga spelare kommer att skadas. Precis som vad som hände med oss, vet vi, vi har alltid viktiga spelare skadade den här säsongen, och om det händer med dem (Manchester City) kanske en liten bump försvagar sin styrka. "Det är välkänt att skador är den största fienden av fotbollsspelare, och Pogbas anmärkning är helt klart oprofessionellt.Billiga fotbollströjor barn att sprida positiv energi för spelet.
Pogba denna anmärkning en gång rapporterad, omedelbart orsakat uppror, fansen har anklagat Pogba självisk, oprofessionellt. I fotbollsmatchet hoppas jag att min motståndare skadar är den mest smutsiga tanken, även om hjärtat verkligen tror det, och ingen kommer att bli som Pogba säger det. Det finns även brittiska fans som har begärt FA att straffa Pogba, och fansen känner att "om du säger det, kommer det inte att straffas, det är som att skicka fel budskap till allmänheten." "Vid den tiden var Ferguson Manchester United stark på grund av sin vem och starka kraft." Istället för förbannelsen att vara avskynad nu. Manchester United tröja Zlatan barnrespekterar varje spelare som vågar spela på planen.

Pogba det röda kortet mot Arsenal är också en dag för rättvisa, hoppas Mourinho bra stämmer den franska stjärnan, spelet är viktigt, men bollverksamheten är oumbärlig, annars är det svårt att bli en Manchester United-ledare! Det är värt att nämna att Pogba i slutet av den fortsatta applåderen är det en provocerande handling av domaren, så den amerikanska mittfältaren kommer sannolikt att möta minst tre suspensioner, vilket är ett stort slag mot Manchester United. Hopp Pogba inom reflektionsområdet, låt inte Manchester United-fansen chilla! och Manchester City försvarare Gurmendi är Pogba-lagkamrater, både från det franska landslaget, sade Pogba orden, seriöst allvarligt om det?Fotbollströja med eget namn barn, hoppas spela i den större stadion som den berömda stjärnan.