Brasiliens legendariska stjärna Kaka meddelade officiellt sitt beslut att gå i pension i ett lokalt fotbollsintervjuprogram. "Jag har kommit till slutsatsen att det är dags att avsluta min karriär som professionell", säger Kaka, som vann vM med det brasilianska landslaget. "Han kommer nu att spela en ny roll utanför stadion, som att vara en chef eller en sportdirektör." AC Milan har skickat en inbjudan till Kaka och han verkar troligen återvända till Italien.Billiga fotbollströjor barn ger den pensionerade spelaren den bästa souvenirgåvan.

"Jag är på väg att förbereda mig för den kommande nya fasen," sade Kaka. Att vara redo att stanna i fotboll är nu en annan roll, inte en spelare. Jag skulle vilja gå med på klubben på ett annat sätt, till exempel chefen, idrottschefen och så vidare, mellan stadion och klubb. Jag har gjort mycket förberedelser för att vara en spelare, och nu förbereder jag mig för den här nya rollen och jag vill se fotboll ute. Jag har varit framgångsrik som professionell fotbollsspelare, men det betyder inte att jag kommer att bli en bra chef. Så jag vill förbereda mig här från och med nu, gå till några klubbar jag har spelat för att lära och observera. Milano har erbjudit en inbjudan att titta på det dagliga arbetet i klubben på nära håll. Detta är vad jag ska börja göra för mig själv, och här kommer jag att vara närmare en annan roll. "AC Milan barnkläder att vara stolt över den legendariska spelaren.

Under AC Milan vann Kaka alla möjliga mästare: Serie A, Italienska Cup, Champions League och World Cup. Kaka vann Golden Globes 2007, och blev den sista spelaren för att vinna Golden Globes, inte Messi eller Ronaldo. Oavsett var det fungerar, lämnar denna eleganta och eleganta gentlemen alltid ett gott minne för folket där. AC Milan har gratulerat till den korta frasen "Forever Rosen". Kanske har Milanos hjärta för Kakas känslor inte kunnat använda några ord att uttrycka. Alla i tystnad, när de ser tillbaka och visar sina historier i sitt sinne, ser de en tonåring som bär den nummer 22-tröjan som körs i San Siro-spotlighten.Fotbollströja med eget namn barn, början på drömmen om segling.