I förra lördagen undertecknade Messi ett formellt kontrakt med Barcelona. Efter ett antal händelser under de senaste månaderna kan Barcelonas president Batomeu äntligen andas en lättnadssug. Enligt spanska medierna är Messis förnyelse av förseningen inte bestämd, inte Barcelonas president sade, bara till Messi: s officiella underskrift, men eftersom Barca och han omförhandlade villkoren i kontraktet, skrev de båda sidorna ett nytt kontrakt. Messi 13 år gammal att gå med i Barcelona, ​​här är hans enda effektiva klubb! Messi uttryckte också hoppet att hans karriär kommer att spenderas för alltid i Barcelona, ​​i hopp om att gå i pension i Barcelona.Billiga fotbollströjor barn gratulerar Barcelona till framgången med att underteckna de stora spelarna.

De spanska medierna avslöjade processen: de båda sidorna nådde ett preliminärt avtal i början av juni, men avtalet offentliggjordes officiellt i början av juli. Barcas kontrakt med Lionel Messi förnyades till 2021, med ett brott på 300 miljoner euro. På grund av dagordningen var avtalet dock inte formellt undertecknat. Messi var inte i Spanien, men i Argentina, och efter bröllopet började Messi sin semester. Messi skulle förnya sitt kontrakt efter att ha återvänt till klubben, men det var inte fallet. Anledningen är att Germain betalat ett kontraktsbrott på 222 miljoner euro för att gräva bort Neymar. Inför en sådan sak, tror Barcelona-topp panik, eftersom någon är villig att betala för Neymar 222 miljoner euro likvida skador, det kommer också att vara villigt att betala för 300 miljoner kronor i Messi. Barcelonaklubbens toppmässing kallades Lionel Messis far, som krävde en ökning av kontraktet, och de ville inte ha en annan superstjärna att grävas bort.Barcelona tröja Messi barn kommer att njuta av glädjen av världens bästa spelare under de närmaste 4 åren.

Barcelona gav Dembélé en kontrakt på 400 miljoner euro, högre än Messis ursprungliga kontrakt. Hela sommaren förhandlar Barcas toppmässa med Masseys pappa för ett nytt kontrakt och Barcas klubb kräver en ökning på 700 miljoner euro, men Messi årslön kommer att öka. De två sidorna har genomfört hemliga förhandlingar. Barcas klubb sa att ingenting hände, och Messis far och hans bror hade skrivit av på en formell signatur och fotografering. Men faktiskt började de två sidorna faktiskt en ny förhandling, juni-kontraktet blev omtalt och det nya kontraktet omdefinierades. Kontraktet kommer endast att träda i kraft efter att Messi har undertecknat det. Förra veckan, efter en fyra månaders försening, nådde de två sidorna en överenskommelse om att Messi kunde förhandla fritt med någon annan klubb, med bara 1 månad kvar.Fotbollströja med eget namn barn, efter Messi fotbollsavtryck.