Efter att ha slagit Benfica i 2-0 kommer Manchester United närmare de 16 bästa platserna i Champions League. Ännu viktigare var segern den 50: e segern som Jose Mourinho har lärt Manchester United för att hjälpa laget att vinna. The Red Devils har skapat en ny rekord av klubbhistoria i de senaste 38 vanliga hemmalagen. På grund av denna seger slog Billiga Fotbollströjor av sig en hetsäljande tidvattnet. Kampanjer League Group 4 vann spelet och de sista 7 regelbundna spelen 6 gånger lät inte motståndaren göra ett mål. Manchester Uniteds momentum verkar vara bra, men alla vet att sedan det internationella spelet, 0-0-åriga Liverpool-laget, är lagets innehåll och kvalitet av spelet mindre än början av säsongen, särskilt på offensiven Eftersom Lukaku fortsatte att inte kunna göra mål, har Manchester Uniteds spel blivit oattraktivt, men även Devils fans känner sig missnöjda eller oroliga.

Men United-laget i Champions League i allmänhet för att spela en jämn, framgångsrik dubbeldöd Benfica har varit i de första fyra omgångarna med 12 poäng, respektive leder andra och tredje i gruppen Basel och Moskva Central Army 6 poäng om inte den här rundan i Moskva Central Army i bortvändningen av Basel-nederlaget, Manchester United kan till och med låsa upp ett 16-starkt säte i två omgångar, men även om det inte gör kommer de två sista rundorna av Reds kunna se till att toppgruppen är bara en annan 1, vilket kan sägas vara en lätt uppgift för Mourinho under armén.Köpa Manchester United tröja tidigt för att fira laget i de 16 bästa platserna.

Efter matchen har Billiga Fotbollströjor butik bevittnat Manchester United skapa en 139-årig ny rekord av laget, det vill säga 38 på varandra följande matcher hem obevekat, sedan 10 september 2016 slog Premier League hem 1-2 i Manchester City, Reds vann 27 segrar 11 platt obesegrade. Jose Mourinho har varit ett starkt hem sedan coaching, enligt statistik i sin tränare sedan chefen för de 282 hemmalagen, rekordet för 221 vinner 51 platt endast 10 negativa, vinnande räntan nått 78,37%. På Chelsea har Jose Mourinho lyckats vinna 60 matcher hemma, med Real Madrid som har 43 hem oslagna, och hos Inter och Manchester United har 38 av hemmet varit obevekliga. Tidigare Manchester United-kapten Gary Neville sa: "På vissa sätt förtjänar Mourinho mer respekt eftersom de poster han skapade är otroliga!"