Anmärkningar efter Tottenham-spelet, låt Ronaldo igen bli spelets fokus, innan träningspasset Portugals superstar verkar vara på gott humör, i spelarkanalen och Marcelo-chatten väldigt glad är uppvärmningstid också en metodisk hängivenhet, men spelet innan den officiella starten av skottet Ronaldo, sittande på spelarkanalernas steg, eftertänksamt. Och hans närmaste lagkamrat är fortfarande Marcelo och Real Madrids löjtnant har varit runt Ronaldo.Billiga fotbollströjor barnlåt barnet bli kär i spelet.

Några gånger i första halvlek tog Ronaldo bollen utanför området, och Isco, Asensio och andra angripare för att söka väggsamarbete, förlorade bollen kommer att vara aktivt efter kampen för att ta tillbaka bollen rätt, en sväng vänster fotvolleyteknik överraskad fyra, men bollen slog ihop nätet, och flera offside återspeglas, han vill desperat vinna spelets mentalitet. I den första halvan av en detalj flög Iscos kors ut ur botten, Real Madrid är alla spelare tillbaka för att vänta på att den andra målvakten öppnar bollen, bara Ronaldo till fältpersonalen viftade honom till utsidan av bollen tillbaka till Tykerb målvakt.Billiga Ronaldo kläder Barn hoppas att den lilla idrottaren lugnt möter varje spel.

Den andra halvan av Ronaldo spelas också ofta som initiativtagare, och förutom och Isco, Ascencio för att söka samarbete, försökte han också flera direktattacksmål, men idag är hans mål fortfarande fattigt, flera gånger är nästan en punkt kan poäng, Ronaldo själv är hjälplös leende. Missade den sista chansen före finalen, meddelade att Ronaldo inte har brutit spelet igen, han är fortfarande en ensam 1 i Spanien denna säsong, hemliga ligakonto är fortfarande inte öppen, men spelet att skicka hjälp och oftare att söka med lagkamrater med honom, fortfarande Real Madrid två på varandra följande misslyckande att inleda en seger efter hjälten. När han gick tillbaka till omklädningsrummet, var Bernabeu-fansen, som inte hade lämnat, applåderade för nummer 7. Fotbollströja med eget namn barn mer för att uppskatta fotbollsspelarnas ansträngningar.