I den tredje omgången av Englands Carling Cup eliminerades Liverpools 0-2-nederlag till Leicester City, och efter matchen coachade Clope lagets försvar och han tyckte att lagets försvar var en syn att kräka. Chamberlain, 35 miljoner, inledde den första möjligheten sedan han gick med i Liverpool. Chamberlains dåliga spel i det här spelet, hans passningsgrad på endast 78%, rankade antalet spelare i Liverpools första spelare andra i den näst sista, brutna bollräkningen på 0 gånger. Liverpool fans som tittade på bollen i hemmet kunde inte uthärda, spotta på honom och sätta på ett "poo" -look, medan en annan Liverpool-fan kommer att vara "performance" av Chamberlains spel i en mängd bilder för att ventilera hans missnöje.Fotbollströjor barn, med anbudsträckorna för att skissera hjärtat av fotbollsdrömmen.

Innan Chamberlain gick med i Liverpool, Reds i första omgången av Premier League plus UEFA Champions League Två ytterligare matcher fyra vinner en platta, gjorde 13 mål och förlorade 7 mål. Och efter att Chamberlain gick med i Reds är Liverpools fyra matcher både plana och negativa, gjorde 3 mål och förlorade 10 mål. Nedgången i Liverpools rekord är tydlig, och Chamberlain har kallats "Zhang Ji" av netizens 'ridicule.Such en förbannelse kan vara en slump för Chamberlain, och det är helt klart orimligt att skylla Chamberlain för Liverpools och Arsenals dåliga prestationer. Trots att Chamberlains spel inte var utmärkt i dessa tävlingar, men den större anledningen till att han förlorade spelet ligger i den svaga försvarskanalen, oavsett om det är Arsenal eller Liverpool den här säsongen, har försvarare blivit ett skämt i Premier League , och det är inte lätt att vinna en match. Bli inte yr med framgång, eller bli avskräckt av misslyckande, köp Liverpool Tröja Barn kastar hundra års skicklighet, har den glada fotbollen.

Men det finns ett gammalt ordstäv som är bra: den starka är konstant. Vilken Chamberlain vill bryta den här förbannade förbannelsen, det första som ska anpassas är hans eget dåliga tillstånd. Han kan bidra till offensiven, sannolikheten att vinna laget blir mycket större, då borde inte ha för många människor att nämna "Zhang 90", "Zhang No performance" ett sådant antal förlöjligigheter. Mer informasjon i vårt fotbolls hem, träffa magiska bollspel, dela den underbara fotbollen.